Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné úložné boxy
- Zlé opracovanie otvorou vylisku
- Krivý dekel neprilieha
- Je to priestranný box, móže sa využiť na odkladanie róznych vecí, nielen podsedákov. Ja som ho využila v garáži na odloženie záhradníckych pomócok.
- Nevýhodou je celkom slabý umelohmotný materiál, mne sa pri skladaní uzávery podarilo odlomiť prostrednú časť držiaka vrchnej uzávery. Šťastie, že sú tam ešte dve, takže to nevadí.
Je to celkom dobrý výrobok, poukladáte si do neho rózne pomócky, ktoré ináč by boli rozložené v priestore. Pósobí to dobrým dojmom a v garáži je teraz poriadok. Celkom vela vecí sa tam zmestí vďaka velkým rozmerom.
- Praktický, ľahko skladateľný.
Odkladací box je výborný, je s ním ľahká manipulácia.
Ušetril mi miesto na balkóne.
- Rychla montaz
- Velky objem
velmi prakticky na zahradu,kvalita velmi dobra ,da sa pouzit ako stol na piknik ,sedenie pre deti.
Vyhovovala mi veľkosť i farba.
- Lahko skladatelny, zvlatne to aj jedna osoba. Mam ju vonku na terase pod altankom, ale zrejme by som sa ju nebala mat celorocne pod holym nebom. Tym, ze sa na tom da sediet je dalsie obrovske plus
- Je to plast a stale aj ak má imitovať drevo je vidno, ze je to plast, takze ak niekto kupuje, ze mu to zasadne esteticky k nejakemu drevenemu zahradnemu nabytku tak asi by mal zvazovat inu alternatívu. Inak k funkcnosti nemám žiadnu výtku.
nesklamal typický Polský výrobok pod nemeckým menom
hneď pri nasúvaní horných dvierok jeden pánt ulomený druhý prasknutý čiže za mňa oničom
Chýba návod na poskladanie....
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Ďakujeme Vám za hodnotenie. Pokiaľ sa náhodou stalo že návod nebol v balení tak ho nájdete pri produkte na našej stránke.
- OK
Produkt presne podľa predstavy, jednoduchá montáž, jednoduchá manipulácia, využitie kdekoľvek. Odporúčam
- Ľahko sa skladala a je veľmi pekná.
dostatočne objemné, aby sa tam vošli vetky podsedáky
a ostatné príslušenstvo.
- Dostal som to, čo som očakával.
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a vyjadrenie spokojnosti s produktom.
- vhodné na uchovávanie sedákov na stoličky
Vyzerá pekne, ale dno je dosť slabé. Hodí sa len na uskladnenie ľahkých vecí.
- pekné prevedenie
- rýchlosť doručenia
- úzky
- Nezmestia sa tam podušky zo záhradnej sedacej súpravy
- kvalita
Super, je to plast, nezmokne na záhrade, je to ľahké .. použijem to na odloženie vysávača bazénu, a bazénového príslušenstva. Som spokojný .. valita spracovania je na dobrej úrovni ...
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a vyjadrenie spokojnosti s produktom.
- Je vode odolný a dá sa aj uzamknúť rýchla montáž.
Zobrazujem 221 - 240 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...21 Ďalšie »