Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné úložné boxy
++++
Spokojný , splnil účel , dobrá kvalita spracovania, ľahko sa poskladá
- Slabá kvalita tovaru
Ťažko sa niečo hodnotí po zlej skúsenosti s predajcom.⁷
- Zmestí v boxe všetko
- Krasne zapada do zahrady,v ktorom je ulozene cerpadlo a hadice na polievanie,velmi spokojna,tovar zodpoveda vyobrazeniu,rychle a jednoduche skladanie
- V letnej sezóne ideálne na úschovu vankúšov, plávacích kolies a podobne. Na zimu sa dá rýchlo rozložiť a uskladniť.
- je to moc tenky material
inak je to ok
- Jednoduchá montáž
- Tovar zodpovedá popisu, je celkom priestranný, v pohode vojdú 6ks sedakov na stoličku, nejaké vankúše a ešte kopu miesta!! Pršalo a super, všetko suché!!
- Kvalita odpovedajuca cene
Box dekor dub je veľmi pekný, kvalitný. Odporúčam.
- Vyhotovenie proti striekajúcej vode.
- Prakticke
Odkladací box je veľmi praktická pomôcka na záhrade, zmestí sa tam veľa vecí, čo potrebujete odložiť a tento má dobrú veľkosť ,farbu a celkový vzhľad, som s ním veľmi spokojná.
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a vyjadrenie spokojnosti s produktom.
Je to hnoj
- Praktický do záhrady
Box som kupovala na balkon,kde mi super zapasoval na odkladanie veci-dal sa jednoducho poskladať a vyzera dobre
Box Keter Rockwood sa veľmi jednoducho skladá, návod je zrozumiteľný. Po zložení splnil moje očakávania, dobre vyzerá, je funkčný a vyzerá byť aj stabilný a pevný. Dokonca by som povedal, že v skutočnosti vyzerá ešte lepšie ako na obrázku - čo pri niektorých lacnejších produktoch býva naopak.
Po zdražení vysoká cena.
Zobrazujem 261 - 280 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...21 Ďalšie »